Galaxy Note 4, üç taraflı esnek Youm ekranla piyasaya sürülebilir

Galaxy Note 4, üç taraflı esnek Youm ekranla piyasaya sürülebilir

Güney Kore medyası, Samsung'un 2014 model telefon-tablet melezini bilindik bir iddiayla gündeme taşıdı. ZDNet'in haberine göre; üç senedir esnek ekranlı telefonlarla gündeme gelen Samsung, yeni Note telefonunu üç taraflı bir ekranla piyasaya sürecek. bir Samsung yöneticinin geçtiğimiz günlerde basına verdiği demeçte, Galaxy Note 4 modelinde yeni bir ürün formu benimseyeceklerini duyurması, üç taraflı ekran söylentilerini kuvvetlendiriyor.

5,68 inçten daha büyük, ultra ince ve oldukça hafif bir ekran olan Youm, Koreli üreticinin yıllardır devam eden esnek ekran ar-ge çalışmalarının bir ürünü. İlk örnekleri Galaxy Round ve fitness bilekliği Gear Fit ile piyasaya sürülen Samsung'un esnek AMOLED ekranı, Note 4'te daha farklı bir formda tüketicilerin karşısına çıkacak. Bahsi geçen üç taraflı ekran, ilk kez CES 2014'te konsept cihazlar üzerinde sergilenmişti.

64-bit destekli ARMv8 mimarisini kullanan bir Samsung Exynos çipset, 3-4 GB LPDDR3 sistem belleği, 16 MP Samsung ISOCELL kamera sensörü ve 3200 mAh üstü bir güç ünitesini beraberinde getirmesine kesin gözüyle bakılan dördüncü Galaxy Note telefonu, son üç yıldır tanıtımlarını Almanya'da gerçekleştiren Seul merkezli teknoloji devinin IFA 2014 kapsamındaki özel etkinliğinde tanıtılacak.

Esnek ekran teknolojilerine tüketici cephesinde yeni bir anlayış kazandıracak Galaxy Note 4, buna rağmen gerçekten esneyebilen, eğilip-bükülebilir forma sahip olmayacak. Samsung'un katlanabilir ekranlı ilk telefonu 2015'te piyasaya süreceği konuşuluyor.



Eklenme tarihi: 20.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler