Galaxy Note 4'ün ilk kılıfları görüntülendi

Galaxy Note 4'ün ilk kılıfları görüntülendi

Ağustosun sonuna yaklaştığımız şu günlerde, endüstrinin çeşitli mecralarından Galaxy Note 4 hazırlığı haberleri geliyor. Her büyük üründe olduğu gibi dördüncü nesil Note telefonu için de Çinli üreticilerin önceden edindikleri şematiklere uygun kılıf tasarımları internette boy göstermeye başladı. Shenzhen merkezli Trait-tech.com, toptan Note 4 kılıf satışına başlayan ilk isimlerden biri oldu. Cihazın kasa yapısına dair önemli ipuçları vermekle kalmayan kılıflar, aynı zamanda gerçekmiş gibi teknoloji medyasına yutturulan 3D cihaz render'lerinin de asılsız olduğunu göstermiş oldu.

Görünen o ki Samsung, Galaxy Note 4'te de ilk kez S5'te tercih ettiği noktacıklı arka kapak desenini kullanacak. Geçen seneki suni deri Galaxy Note 3 ile kıyaslandığında yeni modelin nasıl bir görüntü çizeceği merak konusu. Bunun dışında, kamera altına konumlandırılacak flaş, nabız ölçer, Note 3'ün altında yer alan mono hoparlörün arka kapağın sol atına yerleştirilmesi, kızılötesi sensör, mikrofon konumları, microUSB 3.0 veriyolu ve fiziksel düğme yerleşimi de kesinleşti.

5,7 inç Quad HD Super AMOLED ekran, 64-bit sekiz çekirdekli Exynos 5433 çipset, ARM Mali-T760 grafik işlemci, 3 veya 4 GB RAM, 16 MP optik görüntü sabitleyicili Sony IMX240 Exmor RS kamera sensörü, 3,68 MP ön kamera, 3000+ mAh pil, Android 4.4.4 işletim sistemi, Güney Koreli üreticinin yeni telefon-tablet melezine eşlik edecek teknik özellikler arasında yer alıyor.



Eklenme tarihi: 29.08.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler