Samsung Galaxy Note 4'ün çıkış tarihi kesinleşti

Samsung Galaxy Note 4'ün çıkış tarihi kesinleşti

iPhone 6 Plus sayesinde telefon-tablet melezi kategorisinde ilk kez güçlü bir rakiple burun buruna gelen Samsung, üstünlüğünü korumak için yeni Note ile başarılı olmak zorunda. 26 Eylül'de ilk olarak Güney Kore ve Çin'de piyasaya sürülecek olan dördüncü nesil melez Note telefonunun bugün yapılan açıklamayla Avrupa çıkış tarihi de netleşti. Yarın ön sipariş alımına başlayacağını müjdeleyen üretici, ilk duyurusunda belirttiği gibi Note 4'ü ekimde piyasaya sürmüş olacak.

Fiyat konusunda gelen ilk raporlar, Galaxy Note 4'ün çıkış fiyatıyla Note serisinin en ucuz fiyatlandırılan üyesi olacağına işaret ediyor. Yayımlanan en yüksek perakende satış fiystlsri geçen seneki Note 3'ün başlangıç fiyatıyla aynı duzeyde. 5, 7 inç Quad HD AMOLED ekran ve 64 bit işlemcili Exynos çipsete sahip telefon, büyük ihtimalle çok daha güclü bir donanımı bünyesinde barındırsa da, iPhone 6 Plus karşısında rekabet edebilmek için mümkün olan en düşük fiyatla tüketicilerin beğenisine sunulacak. İngiltere ve muhtemelen diğer birçok ülke için satış tarihi ise, 10 Ekim.

Alüminyum kasa ve suni deri arka kapağı ile üst düzey bir görüntü çizen Note 4, rakibinden daha cazip hale gelebilmek için plastik kasadan kurtulmanın da ötesinde bir şeyler yapmak zorunda. Çıkış fiyatının artırılmayıp bazı bölgelerde indirilmiş olması, yeni Note için iyi bir başlangıcı mümkün kılacaktır. Özellikle entegre dijital kalem fonksiyonları, Note serisinin uzak doğudaki satışında bir numaralı kilit noktası. iPhone 6'ların 2015'e kadar Çin pazarına giremeyeceği göz önünde bulundurulursa, avantajın lider samsung'dan yana olduğu söylenebilir. İlk satış rakanları geldiğinde hangi üreticinin daha başarılı olduğunu birliktr göreceğiz.

Samsung Galaxy Note 4 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 18.09.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler