Galaxy Note 4'ün Android 5.0 Lollipop güncellemesinden ilk görüntü

Galaxy Note 4'ün Android 5.0 Lollipop güncellemesinden ilk görüntü

En geç önümüzdeki yılın ilk ayında son sürüm Android'e güncellenmesi beklenen Galaxy Note 4, test aşamasındaki yazılımla ilk kez görüntülendi. Henüz günlük kullanıma uygun olmayan deneme sürümü, Lollipop'un değişiklerine ek olarak Samsung'un yenilenmiş arayüzünü de beraberinde getiriyor.

Android 5.0 Lollipop yükseltmesinin tasarım karakteristiği olan Material Design, TouchWiz'i de etkisine almayı başarıyor. Böylece Note 4 gibi üst düzey Galaxy telefon sahipleri, Lollipop güncelleştirmesi sonrası yeniden dizayn edilmiş bir mobil platforma sahip olabilecekler. Kilit ekranında gelişmiş uyarılar, yeni çekirdek uygulamaları, eni arayüz animasyonları, yeni uyarı merkezi ve daha fazlası da Android 5.0 ile mevcut mobil cihaz kullanıcılarının beğenisine sunulmuş olacak.

Daha önce Galaxy S4, Galaxy Note 3 ve Galaxy S5 için Lollipop test yazılımlarını inceleyen Sammobile sitesi tarafından sağlanan görseller, yeni uyarı paneli ve kilit ekranını bir kez daha gün yüzüne çıkarmış oldu. Aralıkta güncelleneceği tahmin edilen Galaxy S5'i takiben Galaxy Note 4'ün de Lollipop deneyimine resmen kavuşması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 2.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler