Samsung, Galaxy Note 3'ü 4 Eylül'de tanıtmayı planlıyor

Samsung, Galaxy Note 3'ü 4 Eylül'de tanıtmayı planlıyor


Son iki yıldır Almanya'nın Berlin şehrinde organize edilen tüketici elektroniği fuarı IFA'da yeni nesil telefon-tablet melezi ile farklı bir cihaz serisi tanıtan Samsung, büyük ihtimalle aynı ürün yol haritasını 2013'te de devam ettirecek. Asia Economic'in iddiasına göre; Samsung bahsi geçen nitelikteki iki ürünü yerel saatle 4 Eylül akşamında düzenlenecek bir Unpacked etkinliğinde resmen tanıtılacak. Cihazlara ait önemli detaylar da paylaşan uzak doğulu basın kuruluşu, daha önce Samsung tarafından resmen doğrulanan Galaxy Note 3 ve üreticinin ilk akıllı saatinin 6 Eylül'de başlayacak IFA 2013'te fuar katılımcılarının beğenisine sunulacağını ileri sürdü.

Üç farklı ekran büyüklüğüne sahip prototiplerle test edilen üçüncü nesil Galaxy Note telefonunun 5.7 inçlik Full HD Super AMOLED ile çıkış yapacağı neredeyse kesinleşti. Asia Economic'in raporunda yer verdiği diğer özellikler şöyle; Exynos 5420 ve Snapdragon 800 çipsetli versiyonlar, 3 GB sistem belleği. Yeni Exynos 5 Octa yongada sistemi ve 3 GB'lik ultra ince mobil DRAM çipinin seri üretimine kısa süre önce başlayan Samsung'un Ekim'de piyasaya süreceği SM-N900 Galaxy Note 3'ü bu donanım elemanlarıyla tüketicilerin beğenisine sunmasına kesin gözüyle bakılıyor.

IFA 2011'de Galaxy Note, IFA 2012'de ise Galaxy Camera ile fuardaki iki yenilikçi mobil cihaz kategorisinin başlangıç modellerini tanıtan Güney Koreli teknoloji devi, bu sene ilk akıllı saatini gün yüzüne çıkaracak. SM-V700 model numarasıyla test aşamasına girildiği doğrulanan saatin teknik detayları ve ne tür kabiliyetlere sahip olduğu bilinmiyor.

Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 2.08.2013
Kaynak: Asia Economic

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler