Kırmızı ve pembe renkli Galaxy Note 3 Neo görüntülendi

Kırmızı ve pembe renkli Galaxy Note 3 Neo görüntülendi

Galaxy Note 3 görünümlü orta-üst seviye bir telefon-tablet melezi olarak piyasaya sürülen Galaxy Note 3 Neo, yeni renk seçenekleriyle internete sızdı. Halihazırda siyah ve beyazın yanı sıra nane limon adlı üçüncü bir renk sürümü bulunan tablet telefon, yakında kadınlara yönelik iki yeni versiyonla daha piyasaya sürülecek. Güney Kore'de yayımlanan bir Samsung kataloğunda görüntülenen cihazın kırmızı ve pembe sürümleri, bu resmi döküman sayesinde doğrulanmış oldu.

Şubat ayında tanıtılan ve 6 çekirdekli Exynos Hexa çipseti haricinde Galaxy Note 2 donanımını kullanan Note 3 Neo, 5,5 inç büyüklüğünde HD Super AMOLED ekran, 1,7 GHz çift çekirdekli Cortex-A15, dört çekirdekli Cortex-A7 işlemciler, ARM Mali-T624 GPU, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 8 MP kamera, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi ve 3.100 mAh'lik bir güç ünitesini beraberinde getiriyor.

Geniş ekranlı telefonun dördüncü ve beşinci renk seçeneklerinin ne zaman tüketicilerin beğenisine sunulacağı bilinmiyor. Bu renklerin ilk olarak Güney Kore'de 4G LTE Advanced iletişim teknolojisi desteğine sahip Qualcomm Snapdragon 800 yongalı Note 3 Neo versiyonu için çıkış yapacağını belirtelim. Aşağıdan cihazın kırmızı ve pembe sürümlerine ait ilk resmi görüntüye göz atabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 5.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler