Samsung Galaxy Note 3 esnek ekran kullanabilir

Samsung Galaxy Note 3 esnek ekran kullanabilir

Samsung en önemli serilerinden biri olan ve büyük ekranlı telefonların yayılmasında en çok pay sahibi Note ailesinin bu seneki amiral gemisi modeli olarak hazırlanan yeni telefonu Note 3 hakkında yeni bilgiler sızmaya devam ediyor.

Daha önce 5.9 inç ekran, Exynos 5 Octa işlemci, Mali T-450 grafik birimleri gibi donanım iddialında bulunulan telefon için Samsung’un çok çalıştığı ve en iyi telefon olarak piyasaya sürmek istediği belirtilirken, son gelen bilgiler ise telefonun ekran çerçevesinin çok ince olacağını söylüyor. Bu iddialar arasında en dikkat çeken bilgi ise Samsun’un Note 3 için esnek ekran kullanma olasılığı.

Seri üretimdeki duruma bağlı olarak karar verilmesi gereken konu için firmanın henüz bir karar vermediği, Note 3 için tasarlanın kasanın Galaxy Mega 5.8 benzeri bir yapıya sahip olacağı yine ortaya sürülen öngörüler arasında.

Galaxy Note 3 ile beraber kalemi içinde yazılım geliştirme sürecinin özel olarak ilerlediği belirtilirken bu iddiaların ne kadar gerçek olacağını öğrenmek için Ağustos ayında yapılacak IFA 2013 en doğru takvim olarak gösteriliyor.



Eklenme tarihi: 3.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler