Samsung Galaxy Note 3 daha erken gelebilir

Samsung Galaxy Note 3 daha erken gelebilir

Samsung’un Galaxy S4 dışında amiral gemisi telefonu olma özelliğini taşıyan Note ailesi, akıllı telefon pazarında büyük ekranlı telefonlara da öncü olurken, bu sene en çok merak edilen telefonlar arasında tabii ki Galaxy Note 3 yer alıyor.

Dün sizinle paylaştığımız Note 3’ün Snapdragon 800 işlemci ile geleceği haberinden sonra çıkan yeni iddialar da telefonun beklenenden daha erken bizimle buluşacağı yönünde. Samsung daha öncesinde telefonun IFA 2013 fuarında tanıtılacağını işaret ettiyse de en büyük rakibi Apple’ın yeni iPhone’u daha öncesinde tanıtacak olması çıkış tarihi konusunda yeni iddiaları da beraberinde getiriyor.

Bu iddialara göre Samsung, Galaxy Note 3’ü Temmuz ayının sonlarına doğru yada Ağustos’un ilk haftası çıkartabilir. Böylece yeni iPhone’un tanıtımından önce gerekli reklam ve pazarlama faaliyetlerini daha rahat bir şekilde gerçekleştirebilir. Artık rekabetin sadece donanım ve telefondan ibaret olmadığı da düşünülürse, Apple sayesinde Samsung kullanıcıları Galaxy Note 3 ile daha erken tanışabilirler.



Eklenme tarihi: 30.05.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler