Galaxy Note 3 için Android 5.0 Lollipop yazılımı Vietnam'da çıktı

Galaxy Note 3 için Android 5.0 Lollipop yazılımı Vietnam'da çıktı

2015'ten önce Android 5.0 Lollipop güncellemesi almayacağı konuşulan Samsung akıllı telefonlarından biri, bölgesel olarak yeni işletim sistemine yükseltilmeye başladı. Vietnamlı bir internet sitesi tarafından yayılan habere göre, Lollipop yükseltmesi ülkedeki Note 3 kullanıcılarına OTA yoluyla ulaştırılmaya başlamış. SM-N900U model numaralı ürünlerin satıldığı ülkeye ait üretici yazılımı da bir süreliğine internette listelenerek bu haberi doğruladı.

Android 5.0'ın Material Design anlayışı ile yeniden tasarlanan TouchWiz kullanıcı arayüzü, yeni kilit ekranı, uyarı çubuğu, çekirdek uygulamalar ve daha birçok yeni mobil tecrübe unsurunun eşlik ettiği yazılım, daha önce Sammobile.com tarafından incelenmişti. En geç yıl sonuna kadar dünya genelinde kullanıma sunulması beklenen Lollipop işletim sistemli güncelleme, tüm bu yeniliklerin yanı sıra önceki sürümlerden çok daha yüksek bir arayüz performansı, genel stabilitasyon vaat ediyor.

Samsung Galaxy Note 3 için Android Lollipop yükseltmesi hakkında şimdilik elimizde daha fazla detay bulunmuyor. Android telefonların en yeni güncelleştirme haberlerini okumak için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 15.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler