Galaxy Note 2 için Android 5.0 Lollipop güncellemesi resmen doğrulandı

Galaxy Note 2 için Android 5.0 Lollipop güncellemesi resmen doğrulandı

Piyasadaki üçüncü yılını yarılamak üzere olan Galaxy Note 2, bir kez daha Lollipop güncellemesi alacağı yönünde resmi bir beyanla kullanıcılarını sevindirdi. Daha önce Samsung Finlandiya'nın internet sitesinde bildirilen Note 2 için Android 5.0 Lollipop yükseltmesi, şimdi de Samsung Polonya'ya ait resmi Twitter hesabı üzerinden doğrulandı.

2012 sonbaharında satışa çıkan Note 2, şimdiye kadar üç büyük işletim sistemi güncellemesi aldı. Birçok amiral gemi telefonundan daha fazla yazılım desteği sağlanan telefon-tablet melezi, 2015'te dördüncü büyük Android sürüm güncelleştirmesine kavuşacak. Halihazırda Galaxy S5, Galaxy S4, S4 LTE, Galaxy Note 3 ve Galaxy Note 4 için başlatılan Lollipop yazılım yükseltmesi, çok yakında Note Edge, Galaxy Alpha ve Galaxy A telefonlarına da ulaştırılmış olacak.

Şimdilik Galaxy Note 2'nin ne zaman Android 5.0'a yükseltileceği hakkında hiçbir bilgi bulunmuyor. Ancak eski bir cihaz olması sebebiyle dağıtımın yaz aylarına kadar sarkması söz konusu. Kullanıcıların bu süreçte yapması gerekense, port işlemleri sırasında güncellemeye engel teşkil edecek sorunlarla karşılaşılmaması için dua etmek.



Eklenme tarihi: 12.02.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler