Galaxy Note 2 için Android 4.4.2 güncellemesi dağıtılmaya başladı

Galaxy Note 2 için Android 4.4.2 güncellemesi dağıtılmaya başladı

Samsung, söz verdiği gibi ikinci nesil telefon-tablet melezi Galaxy Note 2 için KitKat güncellemesini dağıtmaya başladı. Note 2'nin ikinci büyük işletim sistemi yükseltmesi olan yeni yazılım, bugün Fransa'daki cihaz sahipleri için indirmeye sunuldu. Uluslararası Note 2 versiyonu olan N7100 model numaralı telefonları kapsayan güncelleme, yakında diğer bölgelerde de dağıtılmaya başlayacak.

8 Nisan tarihli ve N7100XXUFND3 yapı numaralı üretici yazılımı, beyaz simgelere sahip saydam uyarı çubuğu, kamera kısayolu ve tam ekran albüm kapağı desteğiyle yenilenen kilit ekranı, Samsung Wallet uygulaması ve KNOX üst düzey güvenlikli yazılım paketi gibi yenilikleri beraberinde getiriyor. Genel performans ve pil ömrü iyileştirmeleriyle daha kusursuz bir kullanım tecrübesi yaşatmak için optimize edilen KitKat tabanlı güncelleme, Kies yardımcı programı ve OTA yoluyla tüketicilere ulaştırılıyor.

Kullanıcı arayüzüyle alakalı büyük değişiklikler içermeyen Android 4.4.2 güncellemesini Ayarlar - Cihaz Hakkında - Yazılım Güncellemeleri menüsünden kontrol edebilirsiniz. Samsung Türkiye tarafından doğrulanan Note 2 için KitKat yükseltmesinin Türkiye çıkış tarihi için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 25.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler