Samsung Galaxy Note 10 Lite ve S10 Lite Duyuruldu

Samsung Galaxy Note 10 Lite ve S10 Lite Duyuruldu

Resmi olarak duyurusu yapılan Galaxy Note 10 Lite ve S10 Lite'ın özellikleri belli oldu. Üst düzey özelliklerle tüketiciyle buluşmayı bekleyen söz konusu yeni akıllı cihazların S Pen, AMOLED ekran, uzun süre dayanan batarya gibi özelliklere sahip olup, düşük bir fiyat ile çıkartılacağı hedefleniyor.

Peki Özellikleri Neler?

Öncelikle iki cihaz da 6.7 inçlik FullHD+ Super AMOLED Plus Infinity O Ekran ile tüketiciyle buluşacak. Üstelik ekranın orta kısmında selfie kamerası da olması bekleniyor.

Snapdragon 855'ten gücünü alan Galaxy S10 Lite parmak izi okuma, yüzle kilit aça, 128 GB dahili hafıza, 6/8 GB RAM gibi özelliklere sahip. Üstelik her iki modelde de 25W süper hızlı şarj desteği de sunan 4.500 mAh batarya mevcut. Cihazların ikisinde de kablosuz şarj özelliği mevcut değil.

Galaxy Note 10 Lite modelinde ise Bluetooth destekli S Pen'in yanı sıra Air Command, Live Translate, AR Doodle gibi özellikler de mevcut. 12 MP f/1.7 OIS ana kamera ile 12 MP f/2.4 2x OIS telefoto ve 12 MP f/2.2 ultra geniş açıya sahip lens de yer alıyor.

Çıkış tarihi ve fiyat bilgisi henüz belli olmayan cihazların, kutusundan Android 10 tabanlı One UI 2.0 ile çıkması bekleniyor.

Prizma Mavisi, Prizma Beyazı ve Prizma Siyahı gibi renk seçenekleri olacak olan S10 Lite modeline karşın, Galaxy Note 10 Lite'ın da Aura Parlak, Aura Kırmızısı ve Aura Siyahı ile çıkması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 8.01.2020

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler