Galaxy Note 10.1 2014 Edition Android 4.4.2'ye güncellenmeye başladı

Galaxy Note 10.1 2014 Edition Android 4.4.2'ye güncellenmeye başladı

Gelişmiş dijital kalem teknolojileriyle öne çıkan Galaxy Note serisinin ilk tableti, Galaxy Note 10.1 için Android 4.1.2 Jelly Bean sonrası güncelleme yayımlamayan Samsung, geçen seneki yeni Note 10.1 çözümünü son Android sürümüne yükseltmeye başladı. Kolombiya'da Android 4.4.2 KitKat işletim sistemli yeni bir güncelleme almaya başladığı bildirilen 2014 model Note 10.1, bu yıl duyurulan diğer üst düzey Galaxy tabletlerle yazılım durumunu eşitlemiş oldu.

Galaxy Note 10.1 2014 Edition'un SM-P600 model numaralı Wi-Fi versiyonunu kapsayan yükseltme, belirgin performans, arayüzde hız, stabilite ve pil ömrü iyileştirmelerini beraberinde getiriyor. 2 Nisan tarihli üretici yazılımının TouchWiz kullanıcı arayüzüyle alakalı büyük bir güncelleme barındırmadığı biliniyor. Fakat yazılımda, beyaz simgelerle yenilenen şeffaf uyarı çubuğu, kamera kısayolu, tam albüm kapağı desteği eklenen kilit ekranı gibi birtakım görsel yeniliklerin mevcut olacağı biliniyor. Kablosuz yazdırma desteği, kısa mesaj, ana ekran görevleri için üçüncü parti uygulamaları varsayılan hale getirebilme, bazı Samsung uygulamaları için gelişmiş ses kontrol fonksiyonları, güncellemeye eşlik edeceği bilinen yeniliklerden birkaçı.

10,1 inçlik yeni Galaxy Note tabletinin dünya genelindeki güncelleme dağıtımı henüz başladı. İlerleyen günlerde çok daha fazla bölgede KitKat versiyonuna sahip yazılımın OTA veyahut Samsung Kies programı aracılığıyla tablet sahiplerine ulaşması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 18.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler