Samsung Galaxy Mega 6.3’e Özel En İyi 5 Kılıf

Samsung Galaxy Mega 6.3’e Özel En İyi 5 Kılıf


Samsung’un yeni telefonlarından olan Galaxy Mega 6.3, geniş ekran ve kullanım kolaylığı ile dikkatleri üzerinde topladı. Ele oturuşu ile telefon görünümünde büyük ekranıyla ise tablet işlevinde olan cihaz, tablet ve telefona bir arada ihtiyacı olan kişiler için tasarlanmış.

Fotoğraf ve videolar için ideal bir görüntüleme ortamı olan cep telefonu, telefon konuşmaları için olmakla beraber taşınabilirlik açısından uygun boyuttadır. Telefon mu tablet mi kararsızlığında kalan birçok kişiye kurtarıcı olarak üretilen bu cihaza kılıf seçenekleri de hızlı bir şekilde raflarda yerini aldı.

Bizler de bu hafta Samsung Galaxy Mega 6.3 meraklılarına veya sahiplerine özel birkaç kılıf çeşidi inceledik. Kılıfları beğeninize sunar, telefonunuzu iyi günlerde kullanmanızı dileriz.

Gökkuşağı Silikon Kılıf


Kaliteli işçiliğe sahip olan silikon kılıf sayesinde telefonunuzu sadece korumakla kalmaz, zarif tasarımı sayesinde de daha güzel bir görünüm kazandırırsınız.

Oscar Ultra İnce Kapaklı Deri Kılıf

Kapaklı lüks deri kılıf sayesinde telefonunuzu sadece korur ve görüntüsüne şıklık katar.

Samsung Pencereli Kılıf

Kapağı kapattığınızda telefonu uyku moduna geçirir. Uyku modundayken saat ve tarih her zaman görünür. Galaxy Mega'nın arka kapağı çıkartılıp, onun yerine kılıfın arka kapağı takılarak kullanılır.
İnce Yan Kapaklı Kılıf

Kız Kulesi Sert Parlak Rubber Kılıf

Kaliteli işçiliğe sahip olan sert rubberdan üretilmiştir.
Daha fazla çeşit için MobilCadde.com’u ziyaret edebilirsiniz.

Yazar: Zeynep Uylaş



Eklenme tarihi: 21.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Mobil Aksesuar Marketi

Cep telefonu aksesuarları

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler