Galaxy Mega için Android 4.4.2 KitKat güncellemesi çıktı

Galaxy Mega için Android 4.4.2 KitKat güncellemesi çıktı

Hazirana günler kala Samsung'dan mega ekranlı telefon kullanıcılarını sevindirecek bir hamle geldi. Sektörün lider üreticisi, ülkemizde de satılan 6,3 inç ekranlı Galaxy Mega için son sürüm Android işletim sistemini dağıtmaya başladı. Önümüzdeki ay başlayacağı rapor edilen yükseltme, halihazırda Kies programı üzerinden Rusya'daki cihaz sahiplerine ulaştırılıyor. Güncellemenin ilerleyen günlerde Galaxy Mega 6.3'ün satışa sunulduğu bölgelere de yayılması bekleniyor.

Beyaz simgelerle süslenen saydam uyarı çubuğu, kablosuz yazdırma desteği, kilit ekranına entegre edilen kamera kısayolu, varsayılan mesaj, ana ekran uygulamaları atayabilme ve kilit ekranında tam boyutlu albüm kapağı desteği ile gelen Android 4.4.2 KitKat güncellemesi, cihazın genel performansı ve kullanım süresini artıracak. Android 4.2 Jelly Bean sürümüyle piyasaya sürülen GT-I9200, bu üretici yazılımı ile ilk işletim sistemi yükseltmesini almış olacak.

21 Mayıs tarihli Rusya yazılımı, I9200XXUDNE4 yapı numarasıyla dağıtılıyor. Eğer Galaxy Mega sahibiyseniz Ayarlar - Cihaz Hakkında - Yazılım Güncellemeleri menüsünden KitKat sürümünün telefonunuza ulaşıp ulaşmadığını kontrol edebilirsiniz.



Eklenme tarihi: 29.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler