7 inçlik Samsung Galaxy Mega 2 görüntülendi

7 inçlik Samsung Galaxy Mega 2 görüntülendi

Geçen ay SM-T2558 model numarasıyla internete sızan Samsung'un yeni telefon-tablet melezine dair yeni veriler gün yüzüne çıktı. Sammobile.com'un yayımladığı bir broşür, cihazın Güney Koreli SK Telecom operatörü için geliştirilen versiyonunu ortaya çıkardı. Cihazın bazı teknik özellikleri doğrulanıp arayüz fonksiyonları detaylansa da Galaxy Mega 2 markasını kullanmayabileceğine işaret eden bazı bilgiler de medyaya servis edildi.

7 inç büyüklüğünde 1280 x 720 piksel çözünürlüklü IPS LCD ekran, 1,2 GHz dört çekirdekli çipset, 1,5 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 8 MP arka, 2 MP ön kamera ve Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemini bünyesinde barındıran 245 gramlık devasa telefon, tabletimsi TouchWiz kullanıcı arayüzü sayesinde Samsung tabletlerine özgü bazı işlevlerden faydalanabilecek. Ekranda aynı anda iki uygulama çalıştırabilme ve yan kullanım modu bunlardan yalnızca ikisi. Galaxy Tab 4 serisini andıran bir yapı benimseyen SM-T2558'in arka yüzeyinde Galaxy Note 3 tarzı dikişli suni deri kaplama tercih edilmiş.

4G LTE iletişim teknolojisine destek sunan tablet bilgisayarın Güney Kore ve Çin'de satışa çıkacağı biliniyor. Ancak diğer bölgeler için Samsung'un nasıl bir telefon-tablet karması hazırladığını söylemek şuan için mümkün değil. 7 inçlik bir telefonun dünya genelinde piyasaya sürülme ihtimali düşük görünse de, sektörün lider üreticisi 6 inçlik Mega 2 modeliyle daha geniş bir satış ağına hizmet vermeyi planlıyor.



Eklenme tarihi: 17.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler