Samsung'un yeni kamera telefonu Galaxy K zoom duyuruldu

Samsung'un yeni kamera telefonu Galaxy K zoom duyuruldu

Bugün Singapur'daki Red Dot tasarım müzesinde bir basın etkinliği organize eden Samsung, yeni nesil kamera-telefon melezini gün yüzüne çıkardı. Galaxy K zoom olarak adlandırılan aygıt, geçen seneki Galaxy S4 zoom modelinden çok daha ince yapıdaki kasası ve yenilenmiş dizaynıyla dikkatleri üzerine çekiyor.

Galaxy S5'ten esinlenilerek tasarlanan melez telefonun başlıca donanım özellikleri şöyle;

- 4,8 inçlik HD (1280 x 720 piksel) Super AMOLED ekranSamsung Galaxy K zoom

- 1,7 GHz çift çekirdekli ARM Cortex-A15, 1,3 GHz dört çekirdekli ARM Cortex-A7 olmak üzere toplam altı çekirdekli Exynos Hexa 5260 çipset, ARM Mali-T624 grafik işlemci

- 1 GB RAM, 8 GB dahili hafıza, 64 GB'ye kadar microSD kart desteği

- 1/2,3 inçlik arkadan aydınlatmalı 20,7 MP kamera sensörü, 10x optik yakınlaştırma, OIS desteği, Xenon flaş, 2,0 MP ön kamera

- Wi-Fi a/b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS, NFC çipi, 42 Mbps HSPA+ desteği

- Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi, TouchWiz Magazine UX kullanıcı arayüzü

- 2.430 mAh güç ünitesi

200 gram ağırlığındaki kamera telefonun kasası en kalın noktasında 20 milimetreyi aşmıyor. Oldukça ince formu ve şık dizaynı sayesinde telefon olarak kullanılabilirliği önceki nesle kıyasla ciddi bir artış gösteren Galaxy K zoom, Samsung'un ilk altı çekirdekli çipsetinden gücünü alıyor. HD çözünürlüklü Super AMOLED ekranı değişmeden yeni modeline taşıyan Samsung, kamera odaklı yeni çözümünü 28 çekim moduna sahip gelişmiş bir kamera uygulamasıyla piyasaya sürecek.

21 Mayıs tarihinde satılmaya başlayacak SM-C115 model numaralı Samsung Galaxy K zoom, 499€ fiyat seviyesinden Avrupa, Asya, Afrika ve Amerika'daki onlarca ülkede aynı anda tüketiciyle buluşacak. Desenli bir arka kapağa sahip plastik kasalı kamera telefonun beyaz, siyah ve mavi renk sürümleri bulunacak.Samsung Galaxy K zoom sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 29.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler