Galaxy J5 Pro duyuruldu

Galaxy J5 Pro duyuruldu

Haziran başında resmiyet kazanan ve dünya genelinde satışı başlayan Galaxy J 2017 serisi yeni bir üye kazandı. Bugün Tayland'da duyurulan Galaxy J5 Pro, yüksek bellek konfigürasyonuyla Asya pazarının son modasına ayak uydurdu. Samsung, daha önce başarılı olan farklı pazarlar için ufak donanım değişiklikleriyle yeni model üretme planını bu sene de sürdüreceğini doğrulamış oldu.

Tıpkı J5 2017 gibi 5,2 inç HD Super AMOLED ekran, 14 nm sekiz çekirdekli Exynos 7870 çipset, 13 MP arka, 13 MP ön kamera, parmak izi okuyuculu orta düğme, 3000 mAh pil ve Android 7.0 Nougat işletim sistemine sahip olan Galaxy J5 Pro, kardeş modelden farklı olarak 3 GB RAM ve 32 GB dahili hafızayı bünyesinde barındıracak.

Yaklaşık 300 dolar fiyat etiketine sahip Samsung Galaxy J5 Pro'nun Tayland dışında başka hangi ülke tüketicileri için satışa sunulacağı bilinmiyor. Muhtemelen birçok ülke 2 GB RAM + 16 GB hafıza sürümüyle idare edecek, ancak Asya'da yüksek belleğe rağbetin artmasıyla diğer bölgelerinde bundan etkilenmeye başlaması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 5.07.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler