Samsung Galaxy Grand 3'ün teknik özellikleri ve test sonucu sızdı

Samsung Galaxy Grand 3'ün teknik özellikleri ve test sonucu sızdı

Son iki yıldır kan kaybeden Galaxy S amiral gemi telefon ailesinin aksine Samsung, orta segmentte oldukça değerli yeni telefon serileri meydana çıkarmayı başardı. Bu başarılı serilerden biri olan Galaxy Grand çok yakında yeni bir modelle yeniden tüketicilerin karşısına çıkacak. GFXBench test aracı veritabanında listelenen G7200, büyük olasılıkla Grand 3 adını taşıyacak.

5,5 inç büyüklüğünde 1280 x 720 piksel çözünürlüklü bir ekrana sahip olan Galaxy Grand 3, 64-bit ARMv8 mimarili ARM Cortex-A53'ün 1,2 GHz frekans hızındaki dört çekirdekli konfigürasyonundan gücünü alıyor. Adreno 306 grafik birimli Snapdragon 410'un entegre edildiği yeni nesil Samsung telefonlarına katılacak üçüncü nesil Grand, 1,5 GB RAM, 13 MP arka kamera ve Android 4.4.4 KitKat işletim sistemiyle satışa sunulacak.

Tüm detayları bilinmemekle birlikte Samsung Galaxy Grand 3'ün tatil sezonundan önce satışa çıkmış olacağı öngörülüyor. Türkiye'de de satılacak olan Güney Koreli üreticinin yeni bütçe dostu büyük telefonuna ait test ekranına aşağıdan göz atabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 5.11.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler