Metal kasalı Galaxy F ve Galaxy S5 yan yana görüntülendi

Metal kasalı Galaxy F ve Galaxy S5 yan yana görüntülendi

Galaxy S5 ile 2009'dan beri mobil iletişim sektöründe rol alan Galaxy S serisini sonlandıracağı iddia edilen Samsung, metal kasalı daha üst düzey bir seri üzerinde çalışıyor. S5 Prime olarak da isimlendirilen yeni amiral gemi telefonu, bugün yayımlanan prototip görselinde S5 ile yan yana görüntülendi.

5,3 inç büyüklüğündeki Quad HD (2560 x 1440 piksel) Super AMOLED ekran iddialarını doğrulayan fotoğrafta, S5'e kıyasla çok daha ince ekran çerçevesi ve alt kısımdaki orta düğme konumunun ekrana yaklaşmasıyla cihazın daha kompakt bir yapı benimseyeceği ortaya çıkıyor. Diğer teknik özellikleri arasında 2,5 GHz hızında dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 805 çipset, 16 MP OIS -Optik Görüntü Sabitleyici- destekli Sony IMX240 kamera sensörü ve 3 GB LPDDR3 RAM yer alıyor. Asya'da satışa sunulan metal arka kapaklı Galaxy J'yi andıran bir tasarım anlayışı benimseyecek cihaz, büyük ihtimalle Galaxy F ismini kullanacak.

Eylülde tanıtılıp çok geçmeden piyasaya sürüleceği ileri sürülen Galaxy F, Güney Koreli üreticinin en büyük rakibi Apple'nin yeni telefonuyla rekabet edecek. Daha büyük bir ekranla donatılacağı kesinleşen iPhone 6'nın da eylülde tanıtılacağı bildiriliyor.



Eklenme tarihi: 12.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

Kaan Koc - 14.06.2014 12:08:00
Fanboyluk olmasın ama Samsung ilk defa düzgün bir telefon yapıyor ve S5 ile gelen arayüz beni resmen büyüledi.Artık Samsung alınabilecek telefonlar üretmeye başlıyor.
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler