Samsung Galaxy F'nin yeni bir basın görseli internete sızdırıldı

Samsung Galaxy F'nin yeni bir basın görseli internete sızdırıldı

Beyaz ve mükemmel altın adlı iki renk seçeneği internete sızdırılan Galaxy F, üçüncü kez ve üstelik başka bir renk sürümüyle ortaya çıktı. Yine @evleaks tarafından servis edilen üçüncü basın görüntüsü, 'parlak altın' adlı daha açık tondaki cihazı ilk kez gözler önüne serdi. Son dönemde mobil üreticilerin vazgeçilmezi haline gelen altın renk kullanımı, Samsung için bu çözümle yeni bir boyut kazanacak.

Metal arka kapak ve çerçeveyle donatılacağı iddia edilen Güney Koreli üreticinin yeni amiral gemisi, 5,3 inçlik 2560 x 1440 piksel Super AMOLED ekran, sürümüne göre Snapdragon 805 veya 20 nm'lik sekiz çekirdekli Exynos 5433 çipset, 3 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, optik görüntü sabitleyicili Sony IMX240 16 MP kamera sensörü ve parmak izi okuyucuyu bünyesinde barındıracak. Cihazın çipset ve ekran özellikleri, kısa süre önce resmiyet kazanan Galaxy S5 LTE-A sayesinde neredeyse kesinleşti. Geriye aygıtın gerçekten metalik bir aksama sahip olup olmayacağı yönündeki şüphelerin netleşmesi kaldı.

Eylülün ilk günlerinde organize edilecek IFA 2014'te Samsung'un bir diğer üst düzey telefonu Galaxy Note 4 ile birlikte tanıtılacağı tahmin edilen Galaxy F, muhtemelen Galaxy S serisinin de sonu anlamına geliyor. Pazarın bir numaralı üretici, F serisiyle 2010'dan beri amiral gemi ünvanını taşıyan S ailesini altıncı modele ulaşmadan noktalamayı planlıyor.



Eklenme tarihi: 21.06.2014
Kaynak: Evleaks.at

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler