2K çözünürlüğe sahip Galaxy F görüntülendi

2K çözünürlüğe sahip Galaxy F görüntülendi

Samsung, geçtiğimiz yılın son çeyreğinde gerçekleştirdiği bir yatırımcı buluşmasında, 2014 için 2K (2560 x 1440 piksel) çözünürlüklü bir Super AMOLED akıllı telefon ekranı geliştirdiğini duyurmuştu. Aynı buluşmada detaylandırılan 16 megapiksellik ISOCELL kamera, Galaxy S5'te kendine yer etmiş olsa da; merakla beklenen 2K OLED ekrana dair hiçbir gelişme yaşanmadı. Ancak WindyLeak adlı bir sosyal medya kullanıcısı, yayımladığı prototip görselleriyle uzun süre sonra yeni nesil Super AMOLED'in varlığını teyit etmiş oldu.

Galaxy F olarak bilinen Güney Koreli üreticinin üst düzey akıllı telefonu üzerinde sergilenen ekranın görüntülerde Galaxy S5 ve diğer yeni Samsung çözümlerine eşlik eden TouchWiz Magazine kullanıcı arayüzüne sahip olduğu görülüyor. 5,2 inç Quad HD ekran, 2,7 GHz dört çekirdekli Krait 450 işlemci, Adreno 420 grafik birimli Snapdragon 805 çipset, 3 GB LPDDR3 sistem belleği ve 16 MP kamerayla donatılması beklenen Galaxy F, daha önce GFXBench test aracında listelenmişti.

11 Nisan'da satışa çıkacak Galaxy S5 tüketiciyle buluşmadan Samsung'un daha yüksek fiyatla satılacak üst düzey çözümü gün yüzüne çıktı. Ne zaman tanıtılacağı bilinmeyen akıllı telefonun yaz aylarında piyasada olması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 8.04.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler