Samsung Galaxy E7'nin teknik özellikleri ve test sonuçları yayımlandı

Samsung Galaxy E7'nin teknik özellikleri ve test sonuçları yayımlandı

Super AMOLED kullanımını giriş ve orta seviyede standart haline getirmek için çabalayan Samsung, Galaxy A ve diğer bazı akıllı telefonlarıyla bunu gerçekleştirmeye başlamıştı. Firmanın tipik bol alternatifli ürün yelpazesi hedefi, OLED ekranlı cihazlarda da devam edecek gibi görünüyor. Zira Galaxy A modellerinden daha ucuz fiyatlandırılması beklenen yeni bir E serisi gün yüzüne çıkmaya başladı. 5 ve 5,5 inçlik Super AMOLED ekranlara sahip iki modelle çıkış yapacak olan E serisi, muhtemelen 2015'in ilk günlerinde resmiyet kazanacak.

Haberimize konu olan SM-E7000, son günlerde sık sık gündeme gelen Galaxy E serisinin büyük ekranlı versiyonundan başkası değil. Galaxy E7 olarak piyasaya sürülmesi beklenen telefon, kısa süre önce GFXBench sisteminde test edildi ve detayları internette yayımlandı. 1280 x 720 piksel çözünürlüklü bir ekran, 1,2 GHz dört çekirdekli 64-bit ARM Cortex-A53 işlemci, Adreno 306 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 410 çipset, 2 GB RAM, 16 GB hafıza, 13 MP arka, 5 MP ön kamera ve Android 4.4.4 işletim sistemi, cihazın test aracında listelenen özellikleri arasında yer alıyor. Daha geniş kapsamlı bir bilgi paylaşımında bulunan Sammobile sitesine göre ise; Samsung, E7'yi Android 5.0 Lollipop işletim sistemiyle satışa sunacak; cihaza 2.950 mAh'lik bir pil ve 7,2 milimetre kalınlığında bir kasa eşlik edecek.

Galaxy E7 ve 5 inçlik Galaxy E5'in CES 2015 veyahut en kötü ihtimalle MWC 2015 öncesi yayımlanacak bir basın açıklamasıyla resmiyet kazanması, akabinde takip eden büyük organizasyonda da basının beğenisine sunulması bekleniyor. En azından firmanın son yıllardaki ürün tanıtma mekanizması böyle işliyor. Galaxy E serisine dair daha fazla detay için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 18.12.2014
Kaynak: GFXBench

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler