4.7 inçlik Samsung Galaxy Core Advance resmiyet kazandı

4.7 inçlik Samsung Galaxy Core Advance resmiyet kazandı

Samsung, bu sene Galaxy Core i8260 ve Galaxy Core Plus adlı iki orta düzey akıllı telefon piyasaya sürmüştü. Core serisine mensup yeni bir aygıt daha tanıtan üretici, üçüncü modelde daha geniş bir ekran kullanmış. Engellilere yönelik yazılım ve donanım özellikleri gösteren Galaxy Core Advance, böylece firmanın son dönemde engellileri hedef alarak geliştirdiği ilk model oldu.

4,7 inç WVGA (800 x 480 piksel) TFT LCD ekran, 1,2 GHz çift çekirdekli işlemci, Samsung Galaxy Core Advance8 GB dahili hafıza, 64 GB'ye kadar microSD kart desteği, Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 4.0, GPS, GLONASS, NFC, Android 4.2 Jelly Bean işletim sistemi ve 2.000 mAh pille gelen mobil cihaza ayrıca Samsung'un özelleştirilmiş TouchWiz Nature kullanıcı arayüzü de eşlik ediyor.

İşitme ve görme engelli tüketicileri hedef alarak ses kaydı, kamera, ses kontrol ve ekran kilidi/güç düğmelerini fiziksel formda aygıtına entegre eden Samsung, kendi geliştirdiği arayüzü aracılığıyla, bir görsel üzerindeki yazıyı tanımlayarak okuyabilen Optical Scan, cihazın kamerasını kullanarak dış ortamdaki ışığın miktarı ve geldiği yönü belirleyebilen Light Sensing, kolayca ses kaydı şeklinde notlar oluşturabilen Instant Voice Recorder, üst düzey sesi yazıya dönüştürme fonksiyonu ve sesle kontrol edilebilen kamera işlevlerini bünyesinde barındıracak.

Önümüzdeki yılın başında satılmaya başlayacak Galaxy Core Advance, mavi ve beyaz renk seçenekleriyle satışa çıkacak. Türkiye'ye de aynı dönemde giriş yapması beklenen yumuşak dokulu, 145 gram ağırlığında ve 9,7 milimetre kalınlığındaki bir plastik kasaya sahip Android telefonun özel aksesuarları ise ilerleyen dönemlerde tüketiciyle buluşacak.

Samsung Galaxy Core Advance sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 16.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler