Samsung Galaxy Core 2 ve Galaxy Pocket 2 internete sızdı

Samsung Galaxy Core 2 ve Galaxy Pocket 2 internete sızdı

Güney Koreli LG, en güncel Android sürümüne sahip L III serisi telefonlarıyla bütçe dostu sınıfına ciddi yatırımlar yapıyor. Uzak doğulu ülkenin çıkardığı en büyük teknoloji firması olan Samsung ise üst düzey tablet modellerinden fırsat buldukça benzer çözümler tanıtıyor. Sektör lideri üreticinin daha önce piyasaya sürdüğü Galaxy Core ve Pocket'in halefleri, firmanın ucuz telefon sınıfına mensup iki yeni çözümü oldu. Vietnamlı mobil telefon satış sitesi Mainguyen.com tarafından listelenen Core 2 ve Pocket 2, tüm detaylarıyla internete sızdırıldı.

İkilinin en güçlüsü olan Galaxy Core 2, 4,5 inç büyüklüğünde 800 x 480 piksel LCD ekran, 1,2 GHz dört çekirdekli işlemci, 4 GB dahili hafıza, microSD yuvası, 768 MB RAM, 5 MP ana kamera, VGA ön kamera, Android 4.4.2 KitKat işletim sistemi ve 2.000 mAh pili beraberinde getiriyor. Siyah ve beyaz renk sürümleri mevcut telefonun arka yüzeyi, ilk kez Note 3'te kullanılan suni deri gibi görünen bir dizayna sahip olacak.

Galaxy Pocket 2 ise; 3,2 inçlik 320 x 240 piksel çözünürlüklü oldukça küçük bir LCD ekranı beraberinde getiriyor. Adından da anlaşılacağı üzere satışındaki birinci kilit nokta kompakt yapısı olacak telefon, 1,0 GHz hızında işlemci, 4 GB dahili hafıza, microSD kart yuvası, 512 MB RAM, 2 MP kamera, 1,200 mAh pil ve Android 4.4.2 KitKat işletim sistemini yapısında barındıracak. Core 2 gibi suni deri görünümlü arka kapağa sahip Pocket 2'nin beyaz renkli sürümü bulunacak.

Samsung'un en güncel TouchWiz kullanıcı arayüzüyle donatılan akıllı telefonlar, Koreli üreticinin ucuz görünümlü tasarımlarında ciddi bir gelişim gösterdiğinin bir başka kanıtı oldular. Note 3'te sınıf atlayan, S5'te eleştirilse de plastik materyalin ucuzluk hissini gidermeyi başaran Samsung, Tab S tabletlerinde çok daha lüks bir dizayn anlayışı ortaya koymuştu. Aynı politikayı bütçe dostu çözümlerine de uygulayan üreticinin Core 2 ve Pocket 2'yi ne zaman resmen tanıtacağı bilinmiyor.



Eklenme tarihi: 17.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

asdf - 17.06.2014 14:49:00
pocket 2 ye 4.4 veripte galaxy mini 2 ye vermezlerse çok pis söverim
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler