Samsung Galaxy Camera 2 resmiyet kazandı

Samsung Galaxy Camera 2 resmiyet kazandı

Samsung, yaklaşık bir buçuk sene önce ilk Android kamerasını Galaxy Note II ile birlikte tüketicilerin beğenisine sunmuştu. Akıllı kamera pazarını yazılım desteği hususunda değiştirecek bir akımın parçası olan bu cihaz, ikinci versiyonuyla 2014'te yeniden karşımızda. Güney Koreli üretici, bugün yayımladığı bir basın açıklamasıyla EK-GC200 model numaralı dijital kompakt fotoğraf makinesini duyurdu.

Teknik özelliklerinin önemli bir bölümü önceki nesilden farksız olan Galaxy Camera 2, 4,8 inç büyüklüğünde HD Super Clear Touch LCD ekran, 16.3 MP 1/2,3 inçlik arkadan aydınlatmalı CMOS kamera sensörü, OIS (optik görüntü sabitleyici) desteği, 21x optik yakınlaştırma, Samsung EK-GC200 Galaxy Camera 2bütünleşik Xenon flaş ve 28 akıllı çekim moduna sahip gelişmiş kamera uygulamasını bünyesinde barındırıyor. 1.6 GHz hızında daha hızlı bir Exynos çipset, 2GB LPDDR2 RAM, 8 GB dahili hafıza, 64 GB'ye kadar microSD desteği, NFC çipi, Android 4.3 Jelly Bean işletim sistemi, yenilenen Samsung TouchWiz kullanıcı arayüzü ve 2.000 mAh güç ünitesiyle birinci Galaxy Camera modelinin halefi olduğunu kullanıcısına hissettirecek.

283 gram ile daha hafif bir formda tüketicilere sunulacak Samsung EK-GC200 Galaxy Camera 2, 6 Ocak'taki özel bir etkinlikle CES 2014'e merhaba diyecek Samsung'un kendi standında sergilenecek. 450 dolar seviyesinden piyasaya sürülen ilk Galaxy Camera ile aynı perakende satış fiyatına sahip olacağı tahmin edilen akıllı kameranın satışına 2014 ilk çeyreğinde başlanacak.

Samsung Galaxy Camera 2 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 3.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler