4 GB RAM'li Samsung Galaxy C7'nin teknik özellikleri ortaya çıktı

4 GB RAM'li Samsung Galaxy C7'nin teknik özellikleri ortaya çıktı

Önümüzdeki ay Çin pazarı için metal kasalı yeni orta seviye telefonlar piyasaya süreceği öğrenilen Samsung, orta segmentin donanım standartlarını yeniden yazacak cihazlarla geliyor. İlk önce 5,2 inçlik C5 modeli internete sızan serinin bugün Galaxy C7 ismini kullanması beklenen üst modeli ortaya çıktı.

5,5 inç Full HD ekran, 16 MP arka, 8 MP ön kamera, 32 GB dahili hafıza ve Android 6.0 Marshmallow işletim sistemine sahip C7000 model numaralı akıllı telefonun en dikkat çeken özellikleri, 4 GB RAM ve Samsung tarafından üretilen 14 nm üretim süreci teknolojisinin kullanıldığı Snapdragon 625 yongada sistem çözümü.

Orta segmentte 4 GB sistem belleğine geçiş yapan ilk isim olan Samsung, çipset tercihiyle de C7'nin sınıfında lider ürünlerden biri olacağını gösteriyor. 14 nm süreciyle üretilen ilk orta segment çipset Snapdragon 625, 2,0 GHz dört çekirdekli Cortex-A53 ve yine dört çekirdekli enerji tasarrufu odaklı ikinci bir A53 işlem kümesi dahil olmak üzere toplam sekiz çekirdekli bir yapıya sahip. Adreno 506 GPU'sunun mevcut olduğu yarı iletken donanım, selefi Snapdragon 617'ye kıyasla %35 daha az enerji tüketimi gerçekleştiriyor.

AnTuTu performans testinden 60 bin puan almayı başaran Galaxy C7'nin mayısta Çin pazarı için piyasaya sürülüp yaz aylarında küresel çapta satışa sunulacağı tahmin ediliyor.



Eklenme tarihi: 19.04.2016

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler