Samsung Galaxy Alpha üretimden kalkıyor, yerine Galaxy A5 geliyor

Samsung Galaxy Alpha üretimden kalkıyor, yerine Galaxy A5 geliyor

iPhone 6 ile rekabet etmek üzere Samsung tarafından geliştirilen Galaxy Alpha, üretim ömrünü tamamlamak üzere. Ultra ince alüminyum kasa yapısıyla sıradan Samsung telefonlarından kolayca ayırt edilebilen cihaz, ülkemize 1.899 TL fiyat seviyesinden giriş yapmıştı.
Samsung Galaxy A5
Güney Koreli ETNews sitesinin endüstri kaynaklarından edindiği bilgiye göre, akıllı telefonlarına duyulan ilgiyi artırmak için fiyatları düşürme ve yeni bir dizayn anlayışı benimseme yoluna giden Samsung, yüksek fiyatlı Alpha ile amacına ulaşamadı. Bu nedenle, aynı tasarım dilinin entegre edildiği bütçe dostu Galaxy A5 modelini dünya genelinde satışa çıkaracağı rapor edilen Uzak Doğulu üretici, ürün yelpazesinin her kategorisinde düşük fiyatlı alternatifler piyasaya sürmeyi planlıyor.

5 inçlik 1280 x 720 piksel Super AMOLED ekran, dört çekirdekli Qualcomm Snapdragon 410 çipset, 2 GB RAM, 16 GB hafıza, 13 MP arka, 5 MP ön kamera, 2.300 mAh pil ve 6,7 mm'lik alüminyum kasayı bünyesinde barındıran Galaxy A5, kısa süre önce Çin ve Tayvan'da tüketicilerin beğenisine sunulmuştu. Alpha modelinin üretimden kalkmasıyla beraber A5'in satıldığı ülkelerde büyük bir artış olması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 29.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler