iPhone 6'ya rakip metal çerçeveli Samsung Galaxy Alpha sızdı

iPhone 6'ya rakip metal çerçeveli Samsung Galaxy Alpha sızdı

4,7 inçlik iPhone 6'yı hedef alacak bir Samsung telefonunun yolda olduğunu ileri süren Kore medyası, bir kez daha haklı çıktı. Samsung'un Galaxy Alpha adlı 4,7 inçlik akıllı telefonuna ait prototip görüntüleri niternete sızdı. İki farklı kaynaktan gelen prototip görselleri, cihazın metal çerçeve ve suni deri arka kapakla donatılacağını doğruladı.

SM-G850 model numarasına sahip cihazın test sonuçları da kısa süre önce gün yüzüne çıkmıştı. 1280 x 720 piksel Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli Exynos 5 Octa çipset, 2 GB RAM, 32 GB dahili hafıza, 13 MP arka, 2 MP ön kamera ve parmak izi okuyuculu orta düğmeye sahip olan Alpha, aşağıdaki görüntülerde Galaxy S5 ile karşılaştırılıyor. Noktalı arka kapak deseninde düzenlemeye giderek bu garip dizaynı daha alıcı göstermeye çalışan Samsung, metal çerçeveyle aygıtın lüks hissi vermesini amaçlıyor. microSD kart yuvasından yoksun telefonun nano SIM destekli olduğunu ve çıkarılabilir pil özelliğini koruduğunu belirtelim.

Ağustos veya en geç eylülün başında duyurulacak olan Samsung Galaxy Alpha, S5'in iPhone 6 boyutlarına indirilmiş bir versiyonu olarak nitelendiriliyor. Sekiz çekirdekli cihazın 4G LTE Advanced destekli versiyonunda birkaç hafta önce resmiyet kazanan LTE çipli ilk Samsung yongası Exynos ModAP çipine yer verilmesi bekleniyor.





Eklenme tarihi: 24.07.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler