Snapdragon 620 çipsetli yeni bir Samsung telefonu ortaya çıktı

Snapdragon 620 çipsetli yeni bir Samsung telefonu ortaya çıktı

Lüks tasarımıyla Samsung'un en pahalı orta segment ürün serisi olan Galaxy A, en tepe seviyesinde Snapdragon 615 yongalı Galaxy A8 modelini barındırıyor. Oldukça ince bir kasaya sahip bu telefonun yeni versiyonu şimdiden test ediliyor olabilir. Gforgames.com tarafından yayımlanan bir GeekBench test sonucu, Samsung'un orta-üst seviye yeni cihazını ortaya çıkarttı. Sızıntıyı gerçekleştiren kaynak, bu telefonun Galaxy A9 olabileceğini düşünüyor.

Geçtiğimiz şubat ayında duyurulan Snapdragon 620 yongasının güç verdiği telefon, gayet iyi bir işlem performansı ortaya koymuş. Bunu MSM8976 model numaralı yarı iletken çipsete eşlik eden dörder çekirdekli Cortex-A72 ve Cortex-A53 işlem kümelerine borçlu. GPU olarak Snapdragon 620 ile alakalı iddialar, WQHD çözünürlüğe destek sunan Adreno 510'un kullanılacağına işaret ediyor. Cihazın diğer özellikleri arasında 3 GB RAM ve Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemi yer alıyor.

Ne Snapdragon 620 ne de Galaxy A9 hakkında şuan için kesinleşmiş bir bilgi bulunmuyor. Fakat A8'e halef bir telefonda bu profilde bir çipset kullanılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Yeni gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 11.09.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler