Samsung'un en ince telefonu Galaxy A8 resmen duyuruldu

Samsung'un en ince telefonu Galaxy A8 resmen duyuruldu

Defalarca kez internete sızan Samsung'un ince akıllı telefonu Galaxy A8 nihayet resmiyet kazandı. Çin'de SM-A8000 model numarasıyla tüketicilerin beğenisine sunulacak olan telefon, 5,9 mm kalınlığındaki ultra ince alüminyum kasasıyla dikkat çekiyor. Yüksek çözünürlüklü OLED ekranı ve diğer donanım özellikleriyle üst seviye Galaxy'leri aratmayan Galaxy A serisinin en gelişmiş üyesi henüz küresel piyasa için resmiyet kazanmış değil.

5,7 inç Full HD Super AMOLED ekran, sekiz çekirdekli 64-bit ARM Cortex-A53 işlemci ve Adreno 405 GPU'lu Qualcomm Snapdragon 615 çipset, 2 GB RAM, 16/32 GB hafıza, 128 GB'ye kadar microSD desteği, 16 MP arka, 5 MP ön kamera, Bluetooth 4.1, Wi-Fi a/b/g/n, 3050 mAh pil ve Android 5.1.1 Lollipop işletim sistemine sahip olan Galaxy A8'in siyah, beyaz ve altın renk sürümleri bulunuyor.

Çin'de ön siparişe açılan 151 gram ağırlığındaki metal telefonun Türkiye gibi Avrupa ve Asya'daki diğer ülkelere ne zaman giriş yapacağı bilinmiyor. Cihazın fiyat aralığı da şuan için ön sipariş ilanlarındaki gayri resmi rakamlardan tespit edilebiliyor. Samsung Galaxy A8 sayfamızdan cihaz ile ilgili detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.



Eklenme tarihi: 14.07.2015

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler