Ultra ince alüminyum kasalı Samsung Galaxy A7 internete sızdı

Ultra ince alüminyum kasalı Samsung Galaxy A7 internete sızdı

Samsung, kısa süre önce duyurduğu yeni Galaxy A serisine A3 ve A5'ten sonra üçüncü bir cihaz daha eklemek üzere. İlk kez bugün Çin'in telekomünikasyon ekipmanları sertifikalama kurumu TENAA tarafından detayları ortaya çıkarılan SM-A700 model numaralı akıllı telefon, ultra ince alüminyum kasa dizaynını benimseyen dördüncü Samsung çözümü olacağını belli etti.

5,5 inç büyüklüğünde 1920 x 1080 piksel çözünürlüklü bir Super AMOLED ekran, 1,5 GHz hızında sekiz çekirdekli 64-bit ARM Cortex-A53 işlemciye sahip Qualcomm Snapdragon 615 çipset, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 12 MP kamera, 5 MP ön kamera ve Android 4.4.4 KitKat işletim sisteminin mevcut olduğu 6,3 milimetre kalınlığındaki Galaxy A7, geniş ekranına rağmen yalnızca 133 gram ağırlığında üretilebilmiş.

Daha alt fiyat seviyelerine hitap eden A3 ve A5'te olduğu gibi, orta-üst segmenti hedeflemesi beklenen Galaxy A7'nin de ilk etapta Çin'de satışa çıkacağı düşünülüyor. Önümüzdeki günlerde bir basın açıklamasıyla tanıtılması muhtemel cihaz, Galaxy A5'in 400 avro civarındaki Avrupa fiyatı göz önünde bulundurulursa, Türkiye'de Galaxy Alpha'nın altına yerleşeceği yorumunda bulunulabilir. Detaylar için bizi takip edin.



Eklenme tarihi: 3.12.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler