Samsung Galaxy A5 resmi görüntüleri internete sızdı

Samsung Galaxy A5 resmi görüntüleri internete sızdı

Orta seviye için üst düzey malzeme kalitesine sahip yeni bir telefon ailesi hazırlamakta olan Samsung, önümüzdeki günlerde Galaxy A adını verdiği serinin ilk modellerini resmen tanıtacak. Çin'de resmen sertifikalanan ve teknik detaylarıyla birçok kez internette boy gösteren cihazların ortancası, resmi basın görüntüleri sayesinde bir kez daha gün yüzüne çıkarıldı. SM-A500 model numaralı akıllı telefon, siyah ve beyaz renk sürümlerine sahip olacak.

5 inçlik HD çözünürlüklü bir Super AMOLED ekranın mevcut olduğu Galaxy A5, Uzak Doğulu üreticinin orta segmentteki OLED panel kullanımını artırma çalışmalarında ikinci adımı oluşturacak. 1,3-1,4 GHz hızında Qualcomm Snapdragon 4xx serisi dört çekirdekli bir çipset, 16 GB hafıza, 13 MP arka, 5 MP ön kamera, 2.330 mAh pil ve Galaxy Note 4 ile çıkış yapan yeni TpuchWiz arayüzünün süslediği Android 4.4 KitKat işletim sistemini bünyesinde barındıracağı ifade edilen ucuz Alpha telefonu, metalik kasa yapısıyla farkını ortaya koyacak.

A5'in yanı sıra A3 ve A7 modelli iki üyesi daha bulunan Galaxy A serisi, birinci nesil çözümleriyle 350-500 dolar bandına yerleşecek. İnce ve oldukça şık bir kasa dizaynına sahip telefonlara en geç kasımda sahip olmak mümkün olacak.



Eklenme tarihi: 6.10.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorumlar

deniz - 4.11.2014 20:55:00
ya acaba türkiye fiyatları ne olur
Sen de yorum yap
Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler