Metalik görünümlü Samsung Galaxy A5 internete sızdı

Metalik görünümlü Samsung Galaxy A5 internete sızdı

Orta seviye telefonlardaki üstünlüğünü kaybetmeye başlayan Samsung, lüks görünümlü yeni Galaxy A serisi ile yeniden yükselişe geçmeyi planlıyor. Daha önce birkaç kez internette izine rastlanan serinin ilk nesil cihazlarından SM-A500 şimdi de ilk prototip görüntüleriyle detaylandırıldı. Çalışır durumdaki bir ürünü inceleme fırsatı yakalayan Sammobile sitesi, aygıtın kasa ve donanım özelliklerini gün yüzüne çıkardı.

Galaxy Alpha ile ilk kez piyasaya sürülen Güney Koreli üreticinin yeni tasarım anlayışını benimseyen Galaxy A5 isimli cihaz, metal olmayan, ancak metalik görünüme sahip lüks materyal hissiyatı veren, önceki Galaxy'lerde bir benzerine rastlanmamış bir dış aksama sahip olacak. Yekpare kasasının yanı sıra A5, 5 inç HD Super AMOLED ekran, 1,2 GHz dört çekirdekli Qualcomm çipset (Snapdragon 400 veya 64-bit Snapdragon 410), 2 GB RAM, 16 GB hafıza, 128 gigabayta kadar microSD kart desteği, 13 MP arka kamera, 5 MP ön kamera, 2.330 mAh pil ve Note 4'teki yeni TouchWiz Clean UI kullanıcı arayüzünü beraberinde getirecek.

Ekranı dışındaki diğer tüm kısımları henüz ne olduğu öğrenilemeyen bir materyalle kaplı olan Galaxy A5'in metalden daha ucuza mal edilen bu kasası sayesinde üst düzey hissiyatı veren bir orta seviye telefon olarak satışa çıkarılması amaçlanıyor olabilir. 6,7 mm kalınlığı ve 126 gram ağırlığıyla Alpha'dan farksız bir ürün yapısı sunacak cihazın en geç birkaç hafta içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.







Eklenme tarihi: 19.09.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler