Samsung Galaxy A04s Tasarımı ve Özellikleri Ortaya Çıktı

Samsung Galaxy A04s Tasarımı ve Özellikleri Ortaya Çıktı

Orta segment cihazlar arasında bulunması beklenen Samsung Galaxy A04s’in özellikleri ve tasarımı ortaya çıktı.Galaxy A03s’ten sonra onun devamı niteliğinde olan Samsung Galaxy A04s için render görüntüleri paylaşıldı. Galaxy A04s’in de 6.5 inç büyüklüğünde LCD bir ekranla gelecek. 720P HD+ desteği bulunacak olan cihazın ön ekranında su damlası şeklinde bir çentik olup olmayacağı ise henüz bilinmiyor.

Galaxy A04s’ın henüz kaç Megapiksel kameraya sahip olacağı bilinmese de, üçlü kamera kurulumu ile geleceği tahmin ediliyor. Bunun yanı sıra bir adet flaşı ve al tarafında ise bir adet hoparlör ızgarası bulunuyor. 3.5mm kulaklık girişine sahip olan cihaz USB Type-C bağlantı noktası ile kullanıcılara sunuluyor. SD kart desteğinin bulunup bulunmaması henüz belli olmayan Galaxy A04s, SIM kart yuvasına sahip olacak.

Şu ana kadar edinilen bilgiler göz önünde bulundurulduğunda Samsung Galaxy A04s’ün teknik özellikleri hakkında çok detaylı bilgi mevcut değil. Ama bir önceki modeli Galaxy A03s, MediaTek Helio P35 yonga setine sahipti. Ayrıca 4GB RAM ve 64GB depolama alanına sahipti. Üstelik 5000 mAh bataryaya sahipti. Bunlar göz önüne alındığında Galaxy A04s’in hangi özelliklerle kullanıcılarla buluşacağı şimdilik merak konusu.



Eklenme tarihi: 29.04.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler