Samsung dört kenarı da kavisli OLED ekran geliştiriyor

Samsung dört kenarı da kavisli OLED ekran geliştiriyor

Birkaç yıl içerisinde kavisli ekran teknolojisinde ciddi mesafe kateden Samsung, akıllı telefon tasarımlarında esneklik sağlayan sektörün bu alanında yeni fikirler denemeye devam ediyor. Bu yıl "sonsuz ekran" adını verdiği 18.5:10 en-boy oranına sahip yeni bir panelle karşımıza çıkan firma, iddiaya göre dört kenarı da kavisli bir ekran geliştirmeye başladı.

Akıllı telefonun ön yüzün neredeyse tamamını kaplayarak gerçek manada çerçevesiz ekran tecrübesi yaşatacağı belirtilen OLED panel, Samsung'un katlanabilir telefonlarla birlikte geliştirdiği çılgın projeler arasına katılmış oldu. Dört kenarı kavisli ekranı hayata geçirmeyi zorlaştıran ise aynı şekilde bir camın üretim zorluğu ve mevcut dokunmatik panel kabiliyetlerinin köşelerde son bulması.

Uzun ekranlı Galaxy S8 ve S8 Plus ile beklentilerin üzerinde talep toplamayı beceren Güney Koreli üretici, bunu kuşkusuz benzersiz ekran teknolojisine borçlu. Gelecek modellerde bu teknolojik üstünlüğün kendini göstermeyi sürdüreceğini söyleyebiliriz.



Eklenme tarihi: 26.04.2017

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler