Samsung'un 6.3 inç ekranlık Galaxy telefonu Fonblet listede göründü

Samsung'un 6.3 inç ekranlık Galaxy telefonu Fonblet listede göründü

Büyük ekrana sahip telefonların yaygınlaşması ve pazarda ciddi rağbet görmesiyle beraber 5 inç boyutunu çoktan aşan firmalar daha üst sınırları deneyeme devam ediyor. Akıllı telefon sektörünün baş oyuncularından Samsung da Note serisiyle bu akıma öncülük ederken ekran büyüklüğünü 6.3 inç boyutuna taşıyacak yeni telefon tablet melezi cihazı olan Galaxy Fonblet listede gözüktü.

Note ailesini üst seviye olarak konumlandıran Samsung, Fonblet cihazını ise daha uygun fiyatla satışa çıkarmayı planlıyor. Bundan dolayı ekran çözünürlüğü 960 x 540 olarak tahmin ediliyor. Avrupa, Amerika ve Çin’de satışa çıkması planlanan cihaz GT-I9200 kod adıyla yer alırken LTE gibi versiyonları olacağı tahmin edilen GT-I9205, GT-I9208 gibi kod isminde de listede bulunuyor.

Samsung tarafından henüz konuyla ilgili bir açıklama yapılmazken, bu kod adıyla listede yer alan cihazın düşük bir ihtimal de olsa Galaxy Fonblet olmayacağı da belirtiliyor. Bakalım 5 inç boyutunda bile büyük ekran tartışmasına giren kullanıcıların 6.3’e tepkisi nasıl olacak?



Eklenme tarihi: 28.03.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler