Rovio Games'ten Flappy Bird tarzı yeni iOS oyunu: RETRY

Rovio Games'ten Flappy Bird tarzı yeni iOS oyunu: RETRY

Rovio Stars adı altında Tiny Thief gibi bazı bağımsız geliştiricilere ait oyunların dağıtımını üstlenen Rovio Games, yetenekli oyun programcılarına ait fikirleri hayata geçireceği yeni bir stüdyo oluşturdu. Level11 adı verilen geliştirici takımı, firma için yeni mobil oyun türleri ve dinamiklerini prototip yapımlarla test edecek. Bugün ilk ürününü veren prototip stüdyo uzantısı, Flappy Bird oyunundan esinlenilerek oluşturulan oyununu belirli ülkelerde iPhone ve iPad kullanıcıları için indirmeye sundu.

Bağımlılık yapan oynanışın yanı sıra 8-bitlik retro grafikleriyle de Flappy Bird'i çağrıştıran RETRY, oyuncuya küçük bir uçağın kontrolünü veriyor. Duvarlara çarpmadan bölümleri tamamlamanızı isteyen oyun, tek tip engellere sahip orijinal yapımdan çok daha zor kulvarlar sunacak. Uçağın yüksekliğini ve hızını ayarlayarak gerçekleştireceğiniz uçuşlarınızda etraftaki sabit veya sabit olmayan engelleri aşmalı ve olabildiğince fazla altın toplamalısınız.

Halihazırda Finlandiya, Kanada ve Polonya ülkelerindeki Apple App Store uygulama mağazalarında erişime açık olan Rovio Games imzalı RETRY, iOS 4.3 ve üstü işletim sistemlerine sahip iPhone, iPad ve iPod touch modellerine destek sunuyor. 37 megabaytlık mobil yapımın oynanış videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 6.05.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler