Angry Birds Epic iOS, Android ve Windows Phone için yayımlandı

Angry Birds Epic iOS, Android ve Windows Phone için yayımlandı

İlk kez mart ayında sadece belirli ülkeler için yayımlanan Rovio Games'in bu seneki ilk Angry Birds oyunu, nihayet tüm dünyada ve üç büyük operatörler mobil oyuncuların beğenisine sunuldu. Angry Birds Epic adı verilen yeni yapım, meşhur kızgın kuşların RPG oyun türünü benimseyen ilk versiyonu olarak uygulama mağazalarındaki yerini aldı.

Sıra tabanlı bir oynanış türü benimseyen RPG türündeki ilk Angry Birds, oyunculara Piggy Island'ı keşfetme imkanı tanıyor. Serinin diğer oyunlarında da görünen tanıdık düşmanlara karşı sıralı ataklar şeklinde mücadele edeceğiniz Epic, yine tek karakterle başlayıp genişleyen bir kuş yelpazesi sunuyor. Birbirinden farklı yeteneklere sahip bu kuşlar için topladığınız eşyalarla yeni zırhlar, kalkanlar, silahlar ve iksirler hazırlamak mümkün. Her engel sonrası çarkı çevirerek bölümü bitirme başarınıza göre 1-3 arası eşya düşürebilir ve bunları yine başka bir bölümden toplayacağınız örs ile daha güçlü ekipmanlara çevirebilirsiniz.

Android, iOS ve Windows Phone platformları için indirilebilir olan 2014'ün ilk Angry Birds oyunu, tamamen ücretsiz olarak dağıtılıyor. Firma, oyuncunun oynama süresine müdahalede bulunmadan uygulama içi ödeme sistemiyle oyun içi para satışı gerçekleştiriyor.

Angry Birds Epic'in tanıtım videosu ve App Store, Play Store ile Windows Phone Store bağlantılarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.

Uygulamayı Windows Phone Market'den indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 12.06.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler