iOS için Grand Theft Auto: San Andreas çıktı

iOS için Grand Theft Auto: San Andreas çıktı

Rockstar Games, ilk kez 2004'te PlayStation 2 ve Xbox için geliştirilip piyasaya sürülen oyun dünyasının en ünlü yapımlarından Grand Theft Auto: San Andreas oyununu bugün resmen mobil cihazlarla buluşturdu. İki hafta önce resmileşen oyunun mobil sürümü, şimdiye kadar hazırlanmış en etkileyici San Andreas versiyonu konumunda. Çok daha iyi grafikler ve yüksek çözünürlüklü kaplamaları bünyesinde barındıran oyun, ilk olarak Apple'nin iOS platformu için indirmeye sunuldu.

İyileştirilmiş karakter modellemeleri, yüksek çözünürlüklü grafikler, efektler, güncellenmiş renk paleti, iOS 7 ile mobil ekosisteme dahil olan oyun kontrolcüleriyle tam uyumluluk, Rockstar Social Club ile oyunun kayıt dosyasını bulutta saklayabilme, dokunmatik ekran optimizeli üç farklı kontrol sistemi ve radyo istasyonlarını isteğe bağlı olarak farklı şarkılarla zenginleştirebilme desteğine sahip GTA San Andreas, mobil oyunseverlere 70 saatlik bir oynanış süresi vaat ediyor.

Los Santos, San Fierro ve Las Venturas olmak üzere toplam üç bölgeden meydana gelen dev haritasıyla mobil oyun sektörüne damgasını vuracak GTA serisinin en başarılı yapımlarından San Andreas, iOs 4.3 ve üstü bir işletim sisteminin yüklü olduğu iPhone 4s, 5, 5c, 5s, iPad 2, 3, 4, iPad Air, iPad mini, retina ekranlı iPad mini ve iPod touch 5 modellerde tecrübe edilebilecek. 1,63 GB gibi oldukça büyük bir depolama alanına ihtiyaç duyan oyunu 12,99 TL karşılığında Apple App Store'den satın alabilirsiniz.

GTA: San Andreas'ın Android ve Windows Phone 8 versiyonlarını önümüzdeki hafta yayımlamayı düşündüğünü açıklayan Rockstar Games'in bu platformlar için ilk etapta tüm cihazlara destek sunması mümkün görünmüyor. Ancak test çalışmaları tamamlandıkça daha fazla çözümün destek kapsamına alınacağı kesin.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 12.12.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler