Riptide GP2'nin yeni tanıtım videosu yayımlandı, haftaya Android ve iOS için geliyor

Riptide GP2'nin yeni tanıtım videosu yayımlandı, haftaya Android ve iOS için geliyor


Hydro Thunder Hurricane oyunuyla ünlenen bağımsız oyun geliştiricisi Vector Unit, mobil platformlar için hazırladığı Riptide GP'nin devam oyununu çok yakında mobil oyunseverlerle buluşturacak. Reddit üzerinden takipçilerinin sorularını yanıtlayan Kaliforniya merkezli oyun stüdyosu, Riptide GP2'nin 23 Temmuz'da Google Play Store'de yayımlanacağını müjdeledi ve fiyatlandırmayı 2.99$ olarak duyurdu. Vector Engine 4 grafik motoruyla geliştirilen oyun, sahip olduğu gelişmiş su efektleriyle endüstrinin en başarılı ürünleri arasına ismini yazdıracak.

İlk kez NVIDIA'nın yeni taşınabilir Android'li oyun konsolu SHIELD için geliştirilen Riptide GP2, yarı iletken uzmanının 72 çekirdekli GeForce grafik birimiyle donattığı Tegra 4 yongada sistem çözümü için özel olarak optimize edilmişti. Tegra 4 ile harika grafikler ortaya koyan oyunun donanımsal kısıtlamadan yoksun versiyonu, önümüzdeki hafta Play Store'de satışa çıkacak. Yeni roketli su araçları, yenilenen kariyer modu, çevrimiçi çoklu oyuncu desteği ve daha birçok özellikle donatılan Riptide GP2'nin iOS versiyonu ise, muhtemelen 25 Temmuz'da Apple App Store üzerinden erişilebilir hale gelecek.

Vector Unit'in Riptide GP2 için yayımladığı yeni tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilir, oyun hakkında daha fazla bilgi için kaynak bağlantısını ziyaret edebilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz



Eklenme tarihi: 20.07.2013
Kaynak: http://www.vectorunit.com/riptide-gp2/

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler