Renk Değiştiren Telefon Vivo V23 5G Tanıtıldı

Renk Değiştiren Telefon Vivo V23 5G Tanıtıldı

Vivo’nun son gerçekleştirdiği etkinlikte satışa açılacak olan V23 5G modelini tanıttı. Tasarımıyla ve özellikleriyle Türkiye’de satışa çıkacak olan vivo V23 5G renk değiştirme özelliği sayesinde oldukça dikkat çekeceğe benziyor.

Akıllı telefon sektöründe son zamanlarda adından sıkça söz ettiren vivo, tasarımı ile iPhone cihazları anımsatıyor. İlk bakıldığında arka kamerasındaki çift ton LED flaş ve üç lens ile göze çarpıyor. Ön kısımda ise selfie tutkunlarının gönlünü fethedecek iki tane selfie kamerası da bulunuyor. Arka kısımdaki 64 MP ana kameraya, 8 MP geniş açılı kamera ve 2 MP makro kamera eşlik ediyor. Ön kamerada ise 50 MP ana kamera ve 8 MP geniş açılı bir kamera bulunuyor. Hatta ön kamera ile 4K çözünürlüğe sahip HDR video çekebileceksiniz.

Kullanıcılara geniş ekran deneyimi sunacak olan vivo V23 5G, 6.44 inç ekrana sahip. Ayrıca 2400x1080 çözünürlüklü AMOLED ekrana sahip. MediaTek Dimensity 920 işlemcili V23 5G, 12 GB RAM’in yanı sıra 256 GB depolama alanı ile de dikkat çekiyor.

vivo V23 5G’nin en dikkat çeken özelliklerinden biri ise renk değiştirme özelliğine sahip olması. Renk değiştiren cam yüzey ile telefonunuz gün ışığında kaldığında rengini değiştirecek.

V23 5G’nin ön kısmında bulunan iki flaş ışığı sayesinde çekimlerinizi yaparken farklı sıcaklık ve parlaklık tonlarından da yararlanabileceksiniz.

vivo V23 5G Türkiye satış fiyatının 13.999 TL’den başlaması bekleniyor.



Eklenme tarihi: 14.04.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler