Real Truck Parking 3D Android Oyunu

Real Truck Parking 3D Android Oyunu

Android cihazlar için uygulama servisi olan Google Play Store, her yeni günde haznesindeki uygulama sayısını artırıyor. Ücretli veya ücretsiz olan bu uygulamaların sürekli değişmesi ve yenilenmesi kullanıcı tatmini açısından önemli bir unsur. Yine de şüphesiz ki yeni bir uygulamada ücretsiz olanın kullanıcıya ulaşması ücretli olana göre çok daha hızlı gerçekleşiyor. Bugün biz Android severleri Google Play Store’da yeni yer almış bir oyunla tanıştıracağız. Oyunun adı: Real Truck Parking 3D.


Real Truck Parking 3D, adından da anlaşılacağı üzere bir araç kullanma uygulamasıdır. Oyunda askeri üsteki bir inşaatta kamyon şoförü olarak görev alan oyuncu inşaat alanındaki malzemeleri taşımakla sorumludur. Oyuncunun kamyonu 3D olarak tasarlanan inşaat alanında dikkatli bir şekilde sürmesi ve malzemeleri ilgili yere ulaştırıp aracı titiz bir şekilde park etmesi gerekiyor.

Oldukça eğlenceli olan oyun içerisinde zorluk seviyeleri bulunmakta. Uygulamanın 3D olması park esnasında aracı daha rahat görmeyi sağlarken park becerilerini de geliştiriyor. Grafik kalitesi ve ilgi çekici sesler de oyunu ön plana çıkarıyor.



Google Play Store’da 5 üzerinden 4.2 puan alan oyun, yeni ve ücretsizlerden en popüler olanlar listesinde ikinci sırada yer alıyor. Oyunun mevcut sürümü 1.0.2 iken gerekli android sürümü ise 2.1 ve üzeridir. Telefonunuzda kapladığı alan ise yalnızca 11 mb’dır. Park etme oyunlarını seviyorsanız ve Android işletim sistemine sahip cihazınıza varsa Real Truck Parking 3D oyununu denemelisiniz.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı Google Play Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 27.06.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler