Real Racing 3'ün BlackBerry 10 için hazırlanan versiyonu çıktı

Real Racing 3'ün BlackBerry 10 için hazırlanan versiyonu çıktı


Gerçekçi grafikleriyle mobil pazarın en meşhur yarış oyunu serileri arasına ismini yazdıran Real Racing'in üçüncü oyunu, şubattaki Android ve iOS çıkışından sonra BlackBerry 10 işletim sistemi için de resmen indirmeye sunuldu. Electronic Arts'ın dağıtımı üstlendiği bu oyun, serinin önceki iki yapımında olduğu gibi EA Mobile bünyesinde çalışmalarını sürdüren Firemonkeys Studios tarafından geliştirildi.

MINT 3 grafik motoruyla donatılan Real Racing 3'ün başlıca özellikleri şöyle; aralarından Porsche, Lamborghini, Bugatti, Audi ve Dodge gibi firmalara ait araçlar da bulunan 22 araba, gerçek yarış alanlarıyla birebir aynı birkaç konumu da kapsayan geniş pist yelpazesi, Real Racing serisine özel yeni bir tür çoklu oyuncu modu, 900'den fazla etkinlikle uzun süreli yarış deneyimi.

Ücret ödemeden indirilebilen Real Racing 3, görüntü ve oynanış hususunda rakipsiz bir yapım gibi görünüyor. Ancak EA'nın benimsediği freemium iş modeliyle oyunun ekosistemini berbat etmeyi başardığını söylemek gerekiyor. Oyuncuları uygulama içi ödeme sistemini kullanmaya mecbur edecek güncellemelerle bu husustaki çalışmalarını oyun dağıtılmaya başladıktan sonra da devam ettiren Amerikalı video oyun dağıtımcısı, Real Racing serisinin özgün yarış oyunu anlayışına büyük hasar verdi.

1.2 GB boş depolama alanına ihtiyaç duyan Real Racing 3, sadece BlackBerry Z10 ve BlackBerry Q10 uyumlu. Oyunun BlackBerry World bağlantısına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Yazar: Bilal Akgündüz


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı BlackBerry App World'den indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 30.08.2013

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler