Scanner Pro uygulaması kısa süreliğini tamamen ücretsiz

Scanner Pro uygulaması kısa süreliğini tamamen ücretsiz

Apple tarafından 2014'ün ilk günlerinde haftanın uygulaması seçilen Scanner Pro, kısa süreliğine mobil cihaz sahiplerine ücretsiz dağıtılmaya başladı. 2009'da piyasaya sürüldükten sonra kısa süre içerisinde iOS platformunun en popüler iş uygulaması ünvanını ele geçiren ve yaklaşık bir buçuk sene listenin tepesinden inmeyen yazılım, ilk defa tamamen ücretsiz olarak indirmeye sunuldu.

iPhone için uygulama geliştiren ilk firmalar arasında yer alan Readdle'nin en gözde mobil yazılımı, geliştiricinin üst düzey döküman dijitalleştirme yöntemlerinden gücünü alıyor. En iyi döküman tarayıcısı konumundaki Scanner Pro, taramaları PDF formatında kaydedip otomatik çerçeveleyebiliyor ve Dropbox, iCloud, Google Drive gibi bulut depolama servislerine otomatik yükleme yapabiliyor.

Normal fiyatı 12,99 TL olan Scanner Pro uygulaması 2-9 Ocak tarihleri arasında tamamen ücretsiz olarak indirilebilecek. Resmi blog sitesinden bir bildiri yayımlayan Readdle, teknoloji devini haftanın uygulamalarını seçerken oyunlara yönelik yoğun talebinden ötürü eleştirirken; 2014'ün ilk haftasında bir iş yazılımını bu ünvana layık görmesiyle yeni yıla daha adil bir başlangıç yaptığını beyan etti. App Store'nin bu değerli uygulamasını indirmeyi sakın unutmayın.


Uygulamayı İndirin

Uygulamayı App Store'dan indirmek için tıklayın.



Eklenme tarihi: 3.01.2014

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler