Poco M4 Pro Türkiye’de Satışta!

Poco M4 Pro Türkiye’de Satışta!

Poco’nun yeni telefonu nihayet Türkiye’de satışa çıktı! Fiyatının uygun olmasıyla da ilgi odağı olan Poco M4 Pro fiyat/performans ürünler arasında yerini almaya hazırlanıyor.
Xiaomi ailesine ait olan Poco kendini geliştirmeye devam ediyor. Geniş kitlelere yayılması beklenen yeni cihazın özellikleri ve fiyatı da belli oldu.

Poco M4 Pro’nun Özellikleri Nelerdir?


Poco M serisi cihazlarla ilk kes AMOLED ekrana Poco M4 Pro ile yer verilmeye başlanıldı. AMOLED DotDisplay 6.43 inç ekran ile kullanıcılara yüksek hassasiyet deneyimi sunmaktadır. Bununla beraber 180Hz dokunmatik örnekleme ve 90Hz yenileme hızı da mevcut. 2400x1800 FHD+ çözünürlüğe sahip olan cihaz, parlak ekranı ile de harika bir deneyim sunuyor.
Poco M4 Pro fotoğraf ve video çekmeyi sevenleri de unutmadı. Ana kamerası 64 Megapiksel çözünürlüğe sahip olan cihaz, kaliteli ve net fotoğraflar çekmenize yardımcı olacak. Bunun yanı sıra 8 Megapiksel ultra kamera geniş kamerası ve 2 Megapiksel makro lens kamera bulunuyor.



Kamera, video özellikleri arasında; gece modu, hızlandırılmış video, ağır çekim modu gibi kullanmayı seveceğiniz özellikler de yer alıyor. Selfie çekmeyi sevenler için 16 Megapiksel ön kamerasının da olduğunu belirtmeyelim.



Poco M4 Pro, kullanıcılara USB-C üzerinden cihazlarını şarj etme imkanı sağlıyor. Üstelik 5000 mAh pil gücüne ve 33W şarj hızına da sahip.



Poco M4 Pro’nun, kutusundan MIUI 13 ile çıkması bekleniyor.



Poco M4 Pro Türkiye Satış Fiyatı Nedir?


Poco M4 Pro, 6 GB RAM ve 128 GB depolama alanına sahip modeli Türkiye satış fiyatı 5.899 TL olarak belirtildi. 3 farklı renk seçeneği ile kullanıma sunulan cihazda; Güç Siyahı, Serin Mavi ve POCO Sarısı renkleriyle kullanıcılarla buluşacak.



Eklenme tarihi: 23.03.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler