POCO M4 Pro 5G Türkiye Fiyatı Açıklandı

POCO M4 Pro 5G Türkiye Fiyatı Açıklandı

Xiaomi’nin alt markası olan Poco yeni akıllı telefonu kullanıcılarla nihayet buluştu. Poco M4 Pro 5G Türkiye fiyatı ve diğer özelliklerini bu yazımızda sizinle paylaşacağız.

Poco M4 Pro 5G akıllı telefon internette bazı satış kanallarında tüketiciyle buluşmuştu. Sonrasında Xiaomi Türkiye’nin N11’deki MiStore mağazasında telefonun 128 GB depolama seçeneğine sahip modelinin 5.999 TL’den satışa sunulduğu görülmüştür. Bu fiyat birçok kişiye yüksek gelmiş olabilir fakat ülkemizdeki KDV, TRT Payı, Kültür Fonu gibi vergilerinde de fiyatın yüksek olmasında etkisi oldukça büyük. Tabi mevcut döviz kurlarının da etkisini unutmamak gerekir.

Yeni Poco M4 Pro 5G renk seçenekleriyle de kullanıcıları memnun edeceğe benziyor. Siyah ve mavi renk seçeneklerinin yanı sıra, ikonik sarı renk seçeneği ile de harika alternatiflere sahip. İnce çerçeveli, düz bir ekran tasarımına sahip olan Poco M4 Pro 5G’nin parmak izi yan tarafta bulunmaktadır. Bağlantı için ise, USB-C kullanılmaktadır.

Cihazın teknik özelliklerine bakıldığında Mediatek Dimensity 810 işlemci ile karşımıza çıkmaktadır. Adından da belli olduğu üzere, cihazda 5G desteği de bulunuyor. Bu arada Türkiye’de henüz 5G hizmetinin de faaliyete geçmediğini belirtelim. Poco M4 Pro 5G, 6.6 inç boyutuna sahiptir. FHD+ 90 Hz IPS LCD ekran ve 1TB’a kadar da arttırılabilir microSD desteği de bulunuyor.

Telefonuyla fotoğraf ya da video çekmeyi sevenlerin de yüzünü güldürecek olan Poco M4 Pro 5G, iki farklı kameraya sahip. Selfie kamerası 16 megapiksel, arka kamerası 50 megapiksel + 8 megapiksel ultra geniş açılı olan akıllı telefon, 5000 mAh pile ve 33W hızlı şarj imkanına da sahip.

Poco M4 Pro 5G, kutudan Android 11 MIUI 12.5 ile çıkıyor.



Eklenme tarihi: 23.02.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler