POCO F4 GT Tanıtıldı!

POCO F4 GT Tanıtıldı!

Poco F4 GT için resmi bir şekilde açıklama yapıldı. Türkiye’de de satışa sunulacak olan Poco F4 GT güçlü bir soğutma sistemi ile geliyor.

Qualcomm Snapdragon 8 Gen 1 işlemci ile gelen yeni akıllı telefon 6.67 inç 1080x2400 piksel AMOLED düz ekrana sahip olacak. Corning Gorilla Glass Victus ile çizilmelere karşı dayanıklı ekran özelliğine sahip. 128 GB ve 256 GB dahili depolama seçenekleri sunan Poco F4 GT, 4700 mAh pil kapasitesi ile öne çıkıyor. 17 dakika gibi kısa bir sürede %100 şarj dolum imkanı sunan akıllı telefon 120W hızlı şarj imkanı da sunuyor.

Poco F4 GT kamera konusunda da kullanıcıların yüzünü gülümsetiyor. Sony imzası taşıyan 20 megapiksel çözünürlüğe sahip bir selfie kamerası da cihaza konumlanmış durumda. Bunun yanı sıra telefonun arkasında 64 megapiksel ana kamera, 8 megapiksel ultra geniş açılı kamera ve 2 megapiksel makro kamera bulunuyor. Ayrıca kullanıcıların daha düzgün görüntüler elde edebilmesi için bir titreme sensörü de bulunuyor.

Oyun oynamayı seven kişileri de unutmayan Poco F4 GT’de telefonun yan kısımlarından çıkan fiziksel butonlar da bulunuyor. Böylece oyun oynamak kullanıcılar için hem daha kolay hem de daha taktiksel bir hale getirilmiş olunuyor. Eğer oyun oynarken telefonu yatay bir şekilde tutmak isterseniz, “L” şeklinde şarj kablosu da sizlere sunuluyor. Üstelik oyun deneyimini arttırmak için özel olarak tasarlanmış bir titreşim sistemi de bulunmaktadır. Poco F4 GT’de bulunan üçlü mikrofon sistemi sayesinde oynadığınız online oyunlarda arkadaşlarınızla da iletişim kurabilirsiniz.

Kutudan Android 12 ile çıkan Poco F4 GT’nin Türkiye satış fiyatı şu an kesin olarak belli olmazsa da ortalama olarak 12-13 bin TL civarında olacağı düşünülüyor.



Eklenme tarihi: 27.04.2022

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Tuğba Oral
twitter.com/tugbisss_

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler