Plastik Apple iPhone yüksek çözünürlüklü video ve görüntülerle yeniden sızdırıldı

Plastik Apple iPhone yüksek çözünürlüklü video ve görüntülerle yeniden sızdırıldı


Aylardır teknoloji medyasını meşgul eden plastik kasalı iPhone modeline ait en detaylı inceleme yayınlandı. Apple'nin bütçe dostu akıllı telefonuna ait olduğu iddia edilen kasa ve ön panele ulaşmayı başaran Techdy.com sitesi, aygıtı tüm ayrıntılarıyla gözler önüne serdi. Donanım parçalarının bir de yüksek kaliteli inceleme videosunu yayınlayan kaynak, ucuz iPhone'nin malzeme kalitesi ve üretime hazır tasarımına da değindi.

Tıpkı iPhone 5'te olduğu gibi 4 inçlik bir ekranın eşlik edeceği plastik iPhone, polikarbonat materyalden imal edilmiş bir kasayla gelecek. Üreticinin birçok farklı renk seçeneğiyle piyasaya sürmesi beklenen ekonomik akıllı telefonun ön yüzü siyah iPhone modelleriyle büyük benzerlik gösteriyor. Henüz güç, ses kontrol düğme yuvaları açılmamış olan donanım parçalarından ilham alarak kendi telefonunu ürettiğini de ilan eden internet sitesi, Basic Bear adını verdiği Android işletim sistemli telefonunu 5 farklı renk seçeneğiyle 199$'dan satacak.

Techdy.com tarafından hazırlanan yüksek çözünürlüklü plastik Apple iPhone inceleme videosu ve fotoğraflarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.



Yazar: Bilal Akgündüz

Resim Galerisi

Resimlerin devamı için tıklayınız




Eklenme tarihi: 6.07.2013
Kaynak: http://blog.techdy.com/hands-on-with-apples-budget-iphone-video/

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler