LG G4, Galaxy S6, HTC One M9 pil ömrü karşılaştırması

LG G4, Galaxy S6, HTC One M9 pil ömrü karşılaştırması

Geçen hafta resmiyet kazanan LG G4 ile alakalı ilk pil ömrü karşılaştırması yayımlandı. PhoneArena tarafında paylaşılan test sonuçları sayesinde en yeni akıllı telefonlar karşısındaki durumu belirlenen G4'ün geçen seneki LG G3'le kıyaslandığında nasıl bir kullanım süresi ortaya koyduğu da öğrenilmiş oldu.

Pil ömrü testlerinin lideri konumundaki Xperia Z3, 9,5 saatlik performansıyla PhoneArena'ya ait özel pil ömrü testinin açık ara en iyisi. Onu 7 saatin biraz üzerindeki Galaxy S6, 6 saat 25 dakikada kalan HTC One M9 ve 6 saat 14 dakikalık LG G3 takip ediyor. LG G4 ise, 6 saat 6 dakika bu özel teste dayanarak G3 ile hemen hemen aynı pil ömrüne sahip olduğunu gösteriyor.

Şarj süresi hususunda hızlı şarj teknolojilerindeki üstünlüğünü gözler önüne seren Samsung'un Galaxy S6 telefonu 78 dakikada tamamen şarj olabiliyor. One M9 106 dakika, LG G3 ve LG G4 ise yaklaşık iki saatte pilini %100'e ulaştırmış oluyor.

Çıkarılabilir pil avantajı da göz önünde bulundurulduğunda LG G4'ün gayet iyi bir kullanım süresi vaat ettiğini, hızlı şarj olabildiğini söylemek mümkün.



Eklenme tarihi: 5.05.2015
Kaynak: PhoneArena

Haberler sayfasına dönmek için tıklayınız

Yazar: Bilal Akgündüz
twitter.com/BilalAkgunduz

Yorum Yap

Yorum Yap
* Ad - Soyad: E-Posta:
* Mesajınız:

Popüler Haberler